TE ZIEN BIJ RTL 4 
HET PERFECTE PLAATJE!

Wandrd x Disnet limited edition

Wandrd x Disnet limited edition

Wandrd x Disnet limited edition

Wandrd x Disnet limited edition

Wandrd the PRVKE limited edition Disnet grey

De PRVKE tassen serie heeft een nieuwe aanwinst in de familie, de PRVKE X Disnet Grey! De tas heeft de Disnet grijze kleuren en bestaat uit waterbestendig dekzeil, en heeft alle geweldige features van de originele V3 WANDRD PRVKE.

Deze geweldige tas is verkrijgbaar in 11, 21, 31 én 41 Liter, en door de oprolbare bovenkant heb je nog eens 4 liter extra capaciteit.

De nieuwe reeks is mede tot stand gekomen door de awesome samenwerking tussen Disnet als Distributeur, en WANDRD als geweldig merk aan de andere zijde. Thanks guys, you rock.

Wandrd x Disnet limited edition

Veelzijdig
De WANDRD rugzak kenmerkt zich door veel handige extra's. De magnetische handvatten maken het dragen makkelijk en comfortabel en bieden de mogelijkheid om je jas eronder te binden. Je waterfles of reisstatief berg je eenvoudig op in een uittrekbaar vak aan de zijkant. Lensdoppen verlies je nooit meer door ze vast te zetten achter de elastische band bevestigd op de schouderriem.

Ideaal voor op reis
Er is voor al je accessoires en reisbenodigdheden plek in de PRVKE. De tas is ingericht met speciale vakken voor je paspoort, smartphone, sleutels en een speciaal opbergvak voor batterijen en geheugenkaartjes in de flap van de rugzak. In het ruime voorvak stop je met gemak een boek, tijdschriften of zelfs een fietsslot.

Nieuwe Features V3:

  • Limited Disnet Colorway
  • Nieuwe organizer pocket bij laptop-vak
  • Tekst op tote-handle 'wander more, worry less' plus stronger magnet
  • Verbeterd draagcomfort in schouder-straps en backpanel
  • Nieuwe borst-strap (gelijk aan Fernweh)
Wandrd x Disnet limited edition

PRVKE Bundel

De Disnet x WANDRD PRVKE wordt net als de andere colorways geleverd in verschillende Bundels; dus ben je op zoek naar een compacte tas met ingebouwde Camera Cube, of wil je met al je tele-lenzen de Eyjafjallajökull beklimmen - geen probleem, we got you covered.

Kies voor de 11Liter tas met ingebouwde Camera Cube, of ga voor een Essential, Deep of Pro Cube voor je 21, 31 of 41liter. Daarnaast kan je de set uitbreiden met een Travel Bundel, die geleverd wordt met heupband, rainfly regenhoes & Accessory Straps. Mocht je alles in een keer goed willen aftikken, ga dan voor de Pro of Photo Bundle - dan heb je alles in één kit.

Check hieronder de winkels die in Nederland en België (en ver daarbuiten) deze vette tas verkopen.

Waar te koop