Wandrd

TE ZIEN BIJ RTL 4 
HET PERFECTE PLAATJE!

Garantie WANDRD

Garantie WANDRD
100%
min
101%

Garantie WANDRD

Wij bieden levenslange garantie op al onze tassen. Dat klopt, levenslang! Dit doen we omdat we trots zijn op de kwaliteit en duurzaamheid van onze tassen en om ons vertrouwen in onze producten te tonen.
We begrijpen dat je een tas wilt die bestand is tegen een stootje, ongeacht waar het leven je brengt. Bij WANDRD zorgen we ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je avonturen, zonder je zorgen te maken over de levensduur van je tas.

Garantie WANDRD

Duurzaamheid in de overdrive

Met onxe levenslange garantie sluiten we aan bij ons streven naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door de levensduur van onze tassen te verlengen en reparaties aan te moedigen in plaats van nieuwe te kopen, dragen we bij aan het verminderen van afval. Het kan dus ook zo zijn dat we een vervangende gebruikte tas aanbieden bij een garantie.

Garantieproces in het kort

Als je een probleem hebt met je WANDRD-tas en aanspraak wilt maken op de garantie, volg dan gewoon de volgende stappen:

1. Contact opnemen met je dealer

Neem contact op met de dealer waar je de tas gekocht hebt. Leg duidelijk uit wat het probleem is en voeg indien mogelijk foto's toe om het te illustreren. Als je jouw tas op wandrd.com hebt gekocht, kun je daar je claim rechtstreeks indienen.

2. Beoordeling van het probleem

Jouw dealer stuurt de tas, inclusief beschrijving van het probleem op naar ons. Ons supportteam beoordeelt je aanvraag en heeft contact met de dealer over de beoordeling en uitkomst. Soms is aanvullende informatie nodig, dan krijg je via je dealer het verzoek extra informatie te geven.

3. Passende oplossing

Zodra de garantieclaim is goedgekeurd, zullen we via je dealer een passende oplossing bieden. Dit kan variëren van reparatie van de tas, vervanging van onderdelen of zelfs vervanging van de hele tas, afhankelijk van de aard van het probleem.

4. Verder genieten

Geniet van je hernieuwde tas: Na de reparatie of vervanging kun je weer volop genieten van je WANDRD-tas en de avonturen voortzetten met de gemoedsrust van onze levenslange garantie!

Op deze manier streven we ernaar om ervoor te zorgen dat je jarenlang plezier hebt van je WANDRD tas en dat je kunt rekenen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten.