TE ZIEN BIJ RTL 4 
HET PERFECTE PLAATJE!

Wij zijn WANDRD

Wij zijn WANDRD

Wij zijn WANDRD

Dit is ons verhaal

WANDRD is ontsprongen aan de breinen van twee broers uit Amerika. Uit nood geboren door het gebrek aan keuze in een goede cameratas. De ene broer moest voor een fotografie opdracht naar Parijs en de andere broer had een trektocht in een camper naar Nieuw Zeeland gepland. In hun maandenlange zoektocht naar een goede tas realiseerden ze zich dat ze twee opties hadden: Of je gaat voor een tas die functioneel is en er vreselijk uitziet, of je gaat voor een tas die er gaaf uitziet, maar totaal niet functioneel is. Beide opties waren een no go. Daarom besloten ze hun eigen tas maken.

Wij zijn WANDRD

En zo gebeurde het. De twee broers, allebei in hun twenty’s, onervaren en onwetend, maakten het hun missie om ‘s werelds beste camera reistas te maken. Maar niet alleen een product maken motiveerde hen, het inspireren van anderen om meer van de wereld te gaan zien was voor hen net zo belangrijk.

Als ervaren reizigers weten de broers dat reizen het beste onderwijs is dat je je maar in kunt denken. Reizen geeft levenservaring en persoonlijke groei. Anderen de mogelijkheid geven om te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen, dat is waar de broers door worden gedreven. En de naam WANDRD? Heel logisch, genoemd naar de gebruikers. The Wandered.

Wij zijn WANDRD

Als echt volk van ontdekkingsreizigers kan ook Nederland niet zonder WANDRD. Hoe hebben we dat al die tijd gedaan?

Check hier waar je jouw WANDRD tas kunt scoren